пʼятниця, 31 липня 2015 р.

Новинки бібліопляжу

Інтернет заполонив наше життя. Навіть на пляжі  відпочиваючі не можуть розпрощатися зі своїми планшетами, смартфонами, нетбуками, а так хочеться бачити в їхніх руках нашого вірного товариша-книгу.
«Краще провести час на морі з книгою, ніж  сидіти в Інтернеті. Це буде корисно не тільки для тіла, а й  для душі та  здоров’я. Шкода, що гаджети заполонили наше життя і люди стали менше читати. Адже  приємно взяти до рук справжню паперову книгу, відчути її своєрідний запах і заглибитися у світ літературних героїв», -так зауважив наш відвідувач з Тернопільщини пан Юрій. Ми з ним обговорили книгу Жорж Санд  «Консуело». Цікавою людиною виявився пан Юрій. Приємно з ним було спілкуватися.
 Відпочиваючі  можуть користуватися книжками цілком безкоштовно і навіть без читацького квитка. Якщо вони не встигли прочитати книжку з бібліотеки, то можуть залишити в обмін свою власну, збагачуючи таким чином асортимент бібліотеки. Буває й таке, що книги ми даруємо, якщо людина не встигла прочитати.
Приємно, що за нас хвилюються відпочиваючі. Вони нам  побажали, щоб знайшлися організатори, як в інших місцях України, які б обладнали місця для пляжної бібліотеки  та  зручності любителів пляжного читання на узбережжі, щоб  створили  окремі відокремлені куточки, обладнані пляжними парасольками, щоб ці місця надійно захищали читаючих від шуму, вітру і бризок моря.

Немає коментарів:

Дописати коментар