субота, 28 жовтня 2023 р.

Нам не забути днів війни…


 Нам не забути днів війни…
У нашій пам'яті вони.
 І ті герої незабутні,
Що з нами йдуть в віки майбутні.
 

  Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.
    28 жовтня виповнюється 79 років з Дня визволення України від фашистських загарбників. Це святковий день, коли з нашої землі були остаточно вигнані війська нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни.


    В  пам’ять про героїв Другої світової війни та визволення України від фашистських загарбників в Коблівській публічній бібліотеці відбулась історична хвилина біля книжково - ілюстративної виставки «Війні немає забуття». Присутні познайомились з літературою, яка відображає героїчні подвиги воїнів - визволителів України. Бібліотекар і користувачі читали поезію поетів, які загинули в роки війни.


    Ми не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися.           Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків! І ми говоримо: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!» Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, чиє життя обірвалося на шляху до нашої перемоги. 
  На жаль, українцям знову доводиться стояти на захисті своєї країни, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави.


     Сучасні захисники України – гідні нащадки слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємося їх героїзмом, силою духу та мужністю, твердо віримо у нашу перемогу. Нехай єднає нас усіх любов до України, любов до рідного краю, а безсмертний подвиг творців перемоги надихає на добрі справи в ім’я нашої держави. 

    Будемо пам’ятати і не забувати! У цей  день ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України! Слава Україні! Героям слава!



Джерело:
Інтернет ресурси

Немає коментарів:

Дописати коментар