субота, 21 жовтня 2023 р.

Спасибі за подаровані книжки

 


Здійснюйте добро, 
  поки ви існуєте!
       Дені Дідро



    Сьогодні ми висловлюємо подяку за подаровані книги нашим односельцям: Мінчук Наталії, Полухіну Геннадію, Ользі Маринчу, авторці  поезії і короткої прози.


    Вже в котрий раз Ольга дарує нашій бібліотеці книги зі  своїми творами і автографом. Ось і сьогодні бібліотека отримала в подарунок книги «Світання слова» і «Олександрійський маяк». Це збірки сучасних поетичних та прозових творів українською мовою та україномовних перекладів. До цих збірок  увійшли і твори користувачки нашої бібліотеки Ольги Маринчу.

   Шановні односельці, ми глибоко зворушені вашим добрим ставленням. Спасибі вам за тепло сердець, доброту, розуміння, любов до книги і читання. Ваші подарунки знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, стануть важливою частинкою фонду нашої книгозбірні,
    Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.
    Дарування книг бібліотекам – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду, це безкорисна  щедрість та добра воля дарувальника.
    У кожного з нас у домашній бібліотеці є чудові, нові, але вже прочитані книги. Подаруйте їх бібліотеці! Ваш дар займе гідне місце у фонді нашої бібліотеки і буде цікавий нашим численним читачам.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар