вівторок, 6 грудня 2022 р.

На захисті рідної землі

 


   З нагоди свята,  Дня Збройних Сил України,  в бібліотеці для дітей підготували та провели годину патріотизму «Історія створення Збройних Сил України», оформили книжкову виставку  «На захисті рідної землі», присвяченої мужнім захисникам Батьківщини.




    


    Бібліотекарі познайомили дітей з історією  української  армії, з її бойовими  традиціями, які формувалися у кривавих війнах та конфліктах від Київської Русі і до нашого часу. 







 Велике враження на дітей справила  книга «Шлях українського воїна». Вони її читали по черзі, а бібліотекар відповідала на питання, які виникали під час читання. Особливо цікавими для дітей були розділи, які розповідають про рід військ та  зброю.







     Захід  спрямований  на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.
   Книга містить безліч цікавих фактів, про які, ймовірніше, дітям ніхто не розповідав.




     Все, про що дізнається маленький читач, буде корисним, якщо коли-небудь доведеться стати на захист близьких, друзів, сусідів, регіону, що опинився у зоні військового конфлікту, свого міста, домівки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар