субота, 23 грудня 2023 р.

Добрі та світлі свята

 

   
 Український народ має свої звичаї і традиції, що сформувалися протягом століть і освячені віками. Серед них новорічні та Різдвяні – одні з найулюбленіших і найбажаніших як для дітей, так і для дорослих. Це добрі та світлі свята. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають подарунків і дива. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє та довгоочікуваний Мир.




 
   Працівники бібліотеки створили для всіх відвідувачів атмосферу свята. Для своїх маленьких друзів бібліотекарі підготували  різдвяно – новорічне свято  «Хай рік Новий, Різдво Христове вам дарують дні казкові». Під час заходу бібліотекарі розповіли про історію та традиції святкування Різдва Христова, Нового року. 



      
   Діти дізналися,  що таке вертеп, колядування, провели естафету «Прикрашаємо ялинку», конкурси: «Так чи ні», «Назва мультфільма», конкурс загадок про Різдво, різдвяно - новорічну вікторину   «Зимові свята». В заході брали участь діти ВПО. 





  Дітки підготували сніжинки, щоб доповнити новорічний декор в бібліотеці, намалювали малюнки до свят.

    Вже стало традицією  проводити заходи з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сільської ради. Консультант Центру, Ольга Володимирівна Кірєєва, знову завітала на різдвяно – новорічне свято  «Хай рік Новий, Різдво Христове вам дарують дні казкові». Ольга Володимирівна провела веселу руханку. 
                                       Дякуємо Ользі Володимирівні за гарну співпрацю.


Діткам захід сподобався. Чекають слідуючого.

Немає коментарів:

Дописати коментар