середа, 6 грудня 2023 р.

#тижденьчитання2023 #бутисвоїми

 

Свято Миколая – одне з найулюбленіших дітьми свят. З нагоди Дня Святого Миколая в бібліотеці відбулась година  духовності «Святий Миколай, ти до нас завітай». Працівники бібліотеки познайомили дітей з історією виникнення свята, розповіли про легенди, народні прикмети та традиції, пов’язані з цим днем. Зацікавила наших маленьких користувачів книжкова виставка  народознавчої тематики, особливо книжка автора Матіяша Дзвінка «Подарунок  від святого Миколая». 

      Діти уважно слухали твір і задавали собі питання: чи дійсно є святий Миколай? Їм важливо вірити у диво і мати щасливе дитинство, особливо  сьогодні, коли  йде війна.
  Дітлахи  гралися і веселилися, побували  в ролі маленьких Миколайчиків і провели гру «Різдв’яні шкарпетки». З задоволенням брали участь у конкурсі на  кращого читця віршів про святого Миколая,  тест - вікторині «Хто такий Святий Миколай», розгадували загадки.
  А консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сільської ради Кірєєва Ольга Володимирівна вчила  діток створювати комікс – вітання до Дня святого Миколая. У них це дуже гарно вийшло.
    В  кінці заходу діти отримали в подарунок книги віл святого Миколая.  В заході брали участь діти ВПО










Захід виявився веселим і цікавим.






Немає коментарів:

Дописати коментар