середа, 13 грудня 2023 р.

У руках дітей - майбутнє України та планети Земля

  В бібліотеці для дітей відбувся цікавий захід. З гаслом проєкту: «У руках дітей - майбутнє України та планети Земля, ми спільно карбуємо ключ до серця природи» сьогодні і до нас завітали волонтери з лекціями на теми: сортування сміття та сталий розвиток; екоактивізм та корисні екологічні звички в побуті та повсякденному житті.

   
   Волонтери звернули  увагу дітей на екологічні проблеми сьогодення та сприяння вихованню у них щоденного свідомого відношення до проблем охорони навколишнього середовища.
 Вони познайомили присутніх з мультимедійною презентацією, розповіли про правила сортування сміття, терміни розкладання відходів, вплив сміття на навколишнє середовище, види забруднення тими чи іншими відходами. Далі усі присутні переглянули та обговорили мультики про сортування сміття.




    Школярі дізналися, які побутові відходи можна здати на переробку, яке саме сміття класти до контейнерів «Органіка», «Скло», «Папір», «Пластик», «Метал». Разом міркували над питанням, як зменшити кількість побутових відходів. А також йшла мова про те, як потрібно оберігати природу, вносити свою часточку у збереження навколишнього середовища.
 Ми дякуємо з нашими користувачами волонтерам Ані і Вікі за  цікаву і корисну інформацію.



Про  екологічно - освітній  проєкт «#ЕКОДІТИ» від ГО  можна прочитати на  сторінці  https://www.facebook.com/EcoNationUkraine. Еколекції, що обʼєднують дітей та Україну довкола ідей збереження довкілля та сталого розвитку. 




Немає коментарів:

Дописати коментар