середа, 3 червня 2015 р.

Двері в казкову країну



         Не можем без казки у світі ми жити,                                                                                                                         Бо казка нас вчить, як потрібно дружити,                                                                                                                            Як зло подолати, як хитрих провчити.                                                                                                                                 Як чуйних і добрих, й сміливих любити.



   Сьогодні гостями бібліотеки були учні 1-х класів. Ми з ними  помандрували в дивовижну країну, з якою нерозлучні  в дитинстві,  але й дорослими не забуваємо  про неї.  Бо мудрість, доброта, краса її невичерпні.


 Разом з учителями Журбою Іриною Миколаївною і Гайдукевич Світланою Миколаївною провели казковий калейдоскоп «Двері в казкову країну», а також звернули  увагу дітей на виставку книг "Планета казок".



   Діти зустрілися з улюбленими героями  казок, у котрий раз переконалися,  що добро перемагає зло,  брали участь у конкурсах «Запутана справа», «Так-ні», «Упізнай героя», відгадували загадки, читали казочки.

Немає коментарів:

Дописати коментар