четвер, 18 червня 2015 р.

Барви рідного краю

Як у маленького деревця, що  ледве піднялось над землею, дбайливий садівник зміцнює корінь, від потужності якого залежить життя рослини протягом декількох десятиліть, так дорослий повинен піклуватися про виховання у своїх дітей почуття безмежної любові до Батьківщини.
                               ( В.О.Сухомлинський )
 З чого починається Батьківщина для кожного з нас? З вигляду з вікна, з панорами рідного міста, золотих полів і тінистих лісів, з дзюрчання річки і морського прибою чи  величних гір.
  Миколаївщина - чудовий край хлібних полів, квітучих садів, привільних степів, красивих сіл, курортів, великих і малих міст. Вона потопає в зелені акацій,  кленів,  виноградників, мальв, зачаровує терпким запахом лугових трав, співом жайворонків.
 Тож сьогодні ми відправились з учнями 8 класу та їхнім класним керівником Наталією Миколаївною Кухаренко у віртуальну подорож "Барви рідного краю" по  Миколаївщині .
 
    Через віртуальну подорож по рідному краю  ми виховуємо  у підростаючого покоління любов до малої Батьківщини, бажання більше дізнатися про особливості свого краю, формуємо  культуру дбайливого ставлення до природи і до всього живого, вчимо бачити й розуміти красу навколишнього життя.
 
 



                                     


1 коментар:

  1. Пізнавально для нашої молоді, любов до Батьківщини необхідно прививати з малку.
    Молодці наші бібліотекарі.

    ВідповістиВидалити