середа, 10 червня 2015 р.

Я бажаю вам друга такого


Без друга вірного людині просто туга,
Без нього й затишку нема ніде.
Для друга вірного — так хоч коня із плуга,
Бо він на допомогу теж прийде.
Тому давайте в мирі й дружбі жити,
І доброту у серденьку нести.
Щоб з нами всім хотілося дружити
І друзями чудовими зрости.
                                      Надія Красоткіна
   До Міжнародного дня друзів, яке відзначається 9 червня ( ця святкова дата вважається неофіційною) для наших користувачів ми провели комп’ютерну презентацію «Я бажаю вам друга такого». Діти дізнались, що сама традиція відзначати День друзів зародилася у США в 1935 році – тоді Конгрес Сполучених Штатів оголосив першу неділю серпня Національним Днем Дружби, і відтоді він відзначається щорічно, проте неофіційний Міжнародний день друзів святкують 9 червня. З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його святкують у багатьох країнах. Групи дружби дуже популярні в Індії та Непалі. А у 1997 році Організація Об’єднаних Націй затвердила Вінні Фу на посаду посла Дружби в світі. 
 
  Міжнародний день друзів створений для того, щоб, незважаючи на життєві обставини, ми нагадали своїм друзям про те, які вони важливі для нас та висловили їм свою безмірну любов і повагу. А можливо, це свято для когось стане чудовою нагодою зібратися галасливою дружною компанією і поділитися хорошими новинами та приємними спогадами.
 
  У День друзів обмінюються подарунками, квітами, листівками, особлива традиція цього дня – дарувати один одному пов’язки на руку.
  Діти згадали пісні про дружбу, приказки, твори, танцювали танець «Вінок дружби».

 
Ми бажаємо вам вірних і добрих друзів!






Джерело:

uk.wikipedia.orgДружба
krasotkina.comcontent/свята/Учись у дружбі
cikavosti.com9-chervnya-mizhnarodniy-den-druziv

Немає коментарів:

Дописати коментар