вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Зі святом!


  Бібліотека — це одне з найдавніших культурних надбань людства, суть якого є незмінною протягом всієї історії. Бібліотеки й дотепер залишаються особливим місцем, де люди мимоволі стишують голос, і чутно лише шурхіт сторінок, а повітря неповторно пахне типографською фарбою, клеєм і трохи пилом — адже книги можуть зберігатися століттями і дарувати свою мудрість не одному поколінню читачів. Любов до книги властива нашому народу здавна, а важливість бібліотек для національної освіти, науки та культури є очевидною для держави.
   Всеукраїнський день бібліотек з’явився в нашому календарі в 1998 році — тоді в травні Президент підписав указ про встановлення цієї події. Її було засновано на підтримку ініціативи працівників бібліотечної сфери, а також як знак визнання незамінної ролі бібліотек у розвитку української науки, культури та освіти. Окрім цього, 30 вересня стало професійним святом для всіх бібліотекарів України.

Емоційно та щиро привітали працівників бібліотек  члени аматорського театру «Чайка»  Наталя Свирикова і Ірина Білик. Вони підготували веселу мініатюру «Прийом на роботу». Тож, якщо вам, шановні друзі, до вподоби робота бібліотекаря, ми вас чекаємо в нашій бібліотеці. Робота кропітлива, але цікава.

Дякуємо аматорському театру «Чайка» за чудове привітання та  співпрацю


      Вітаємо зі святом всіх бібліотекарів!
Бажаємо творчої наснаги, натхнення,  удачі у всіх починаннях, постійного оновлення фонду цікавими, затребуваними книгами. Здоров'я, змін в кращу сторону.  Нехай поряд з вами завжди будуть Віра, Надія, Любов.



Немає коментарів:

Дописати коментар