четвер, 3 жовтня 2024 р.

Подорож Європою



  Сьогодні до бібліотеки завітали учні 10 кл. Коблівського ліцею. Разом з учителем географії Галиною Миколаївною Зав'яловою ми провели інтегрований урок  «Освітні та культурні центри, туристичні райони Європи».



   
     Учні здійснили подорож освітніми, культурними  центрами  та туристичнми районами Європи, дізналися, чому Європа є таким цікавим об'єктом для вивчення, звернули увагу на різноманітність культур, історичних пам'яток та природних ландшафтів цього континенту,




    Діти працювали в групах: знаходили інформацію про найвідоміші університети та бібліотеки Європи, переглянули презентацію «Бібліотеки Європи- скарбниця знань та джерело натхнення». 





   Учням цікаво було  дізнатися  про різноманіття фондів сучасних бібліотек та їхні можливості. а також, що бібліотеки є невід'ємною частиною будь-якого освітнього закладу


  Також були враженні архітектурним стилем будівель університетів та бібліотек. Переглянули фото красивих бібліотек Європи (Британська бібліотека, Національна бібліотека Франції тощо).








    А ще відбулось жваве обговорення ролі бібліотек в житті людини та суспільства, їхнього внеску в розвиток освіти та культури. 









   Бібліотеки Європи – це справжні скарбниці знань, історії та культури. Вони пропонують безмежні можливості для досліджень, творчості та саморозвитку.
Урок учням сподобався. Тепер чекаємо на нову зустріч
 





Немає коментарів:

Дописати коментар