четвер, 1 лютого 2024 р.

Читаємо! #УІК

Василь Карп'юк. Олекса Довбуш. Кров опиря
Прародитель зла Арідник відправляє кажана-опиря, щоб той відшукав таємний сховок Олекси Довбуша і вразив опришка. Але кажан летить на запах крові і помилково кусає Олексину сестру Параску, маму Павлика. Жінка ризикує загинути або стати опирицею. Врятувати її можуть лише ліки на основі крові іншого опиря. Щоб її роздобути, Павлик вирушає аж у Трансильванію. Та чи вдасться хлопцеві досягнути бажаного? Що змусить Олексу Довбуша вийти зі свого сховку, і як він поведеться із паном Владзем?

-Брустури:Дискурсус,2023

Саша Войцехівська. Варто спробувати! Роздуми про волонтерство.
Напевно, тобі траплялися новини про волонтерів. Вони одними з перших вирушають на допомогу в місця воєнних дій, стихійних лих та скупчення біженців, дбають про чистоту лісів і парків, доглядають людей у лікарнях і тварин у притулках. А чи цікаво тобі, що їх спонукає ставати волонтерами? Що вони роблять і чи схожа їхня робота на звичайну працю? Чому вона важлива, і хто всі ті люди, які за неї беруться? А може, тобі теж хотілося спробувати поволонтерити?
У цій книжці ти знайдеш відповіді на багато запитань, пов'язаних із во- лонтерством, прочитаєш про його історію і засади. І, звісно, дізнаєшся, як можна стати волонтером.
  Іл. Насті Грищенко.-Харків: Читаріум.2023.

Немає коментарів:

Дописати коментар