вівторок, 6 лютого 2024 р.

Зустріч з новою книгою

 

  Читання – це не тільки засіб проти нудьги, воно також позитивно впливає на концентрацію та пам’ять. Тому важливо регулярно читати хороші книги.
   Книга має унікальну здібність - вона лікує людські душі та тіла. В усі часи люди помічали позитивний вплив книги на здоров’я та настрій людини, особливо, якщо це люди похилого віку та тяжко хворі люди. 

В нашій свідомості книги - це перш за все накопичувач та зберігач знань, що передають духовні традиції, культуру, мистецтво від покоління до покоління, з’єднуючи людей різних часів та народів за допомогою слова.

   Зараз найактивнішими  читачами  у сільській бібліотеці  є люди похилого віку.
  Читання — один з небагатьох доступних для пенсіонерів способів відволіктися від тривожних подій та новин. Так, воно допомагає абстрагуватися від жахливої реальності й постійного читання новин та бодай на деякий час забути про війну. Можна взяти за звичку читати під час повітряної тривоги. Це допоможе згаяти час та відволіктись від місця й ситуації, в яких знаходитеся. Коли довго читаєш, настає момент, коли існує лише книга і ти. Такі моменти дуже корисні, аби перемкнутись.

    Найбільше читають жінки, Ось і сьогодні наші найактивніші читачі зібралися в стінах нашої бібліотеки на  «Зустріч з новою книгою». Вони перечитали майже весь фонд бібліотеки. Завідуюча центральною бібліотекою  Марія Степанівна Сидорчук розповіла своїм читачам про нові надходження літератури до бібліотеки. Тепер є що читачи новеньке і цікаве нашим користувачам.


    Всіх бажаючих запрошуємо до нашої бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе багато цікавої літератури, яка вам сподобається і  принесе вам хвилини задоволення  при її читанні.

 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар