понеділок, 20 листопада 2023 р.

Цікава зустріч...

 


   Сьогодні, 20 листопада,  бібліотекарі Коблівської ЦБ взяли участь  у цікавій   віртуальній  зустрічі  з Аною Пест – миколаївською письменницею, неодноразовою переможницею обласних та всеукраїнських літературних конкурсів. 

 

   
 Захід проводила Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Він проходив  у рамках циклу «ЛітСвіт: про літературу і не тільки…»

 

     Хто ж така вона,  Ана Пест?


     Письменниця народилася в с.Ковалівка, Миколаївського району, Миколаївської області 31 січня 1981 року. Росла і виховувалася в сім’ї, де було троє дітей та люблячі батьки.
Навчалася в селищі Ольшанське в Ольшанській загальноосвітній школі, де закінчила 11 класів.
 А життя визначала мрія - мрія стати вчителькою. Так постановила собі, так вирішила. Тому вступила до Миколаївського Державного університету ім. В.О.Сухомлинського на факультет української філології, за спеціальністю українська мова та російська мова. Все глибше входила в духовний світ природи. І ось збулася мрія.
Перші кроки своєї діяльності розпочала в рідних пенатах, в Ольшанській школі,  де вчителювала та була педагогом- організатором.
У 2008 році змінила рід своєї діяльності – почала працювати у книгарні та стала ближчою  до світу книги. Де і зараз і працює…
Її твори вперше були надруковані в університетській газеті «Педагог» («Балада про кохання», конкурс «Ліричної поезії» до Дня народження Ліни Костенко, в якому посіла ІІІ місце), в книзі-збірці «Творчість молодих митців Миколаївщини», в якій друкувалися твори авторів обласного літературного конкурсу «Золота Арфа» (посіла ІІІ місце в жанрі поезія та І місце - у жанрі  проза). А також Анастасія Сергіївна є членом поетичного клубу «Клуб Поезії».

Шановні наші друзі, ми радимо вам ближче ознайомитись з дивовижним світом прозових творів письменниці на сайті  https://booknet.ua › ana-pest-...

Ось деякі з них.



Джерело:
Інтернетресурси

 



Немає коментарів:

Дописати коментар