четвер, 25 серпня 2022 р.

Крізь плин століть і гомін сьогодення

     До Дня Незалежності Коблівська бібліотека разом з директором  Центру  дозвілля та розвитку  особистості Годун О.А. провела годину інформації   «Крізь плин століть і гомін сьогодення». Під час заходу бібліотекарі розкрили головні історичні події становлення незалежності та вшанували пам’ять загиблих героїв, які виборювали свободу і цілісність України; провели інтелектуальну вікторину «Що вам розповісти про мою Україну». 

  Захід розпочався з вірша про Україну у виконанні нашої активної помічниці Вікторії Сукач.




   Директор  Центру  дозвілля та розвитку  особистості Годун  Оксана Анатоліївна  підготувала та провела  цікаву презентацію  «Мода на вишиванку не мине ніколи». Останнім часом українські вишиванки та вишиті речі стають популярнішими за будь-який модний бренд. Ця тенденція охоплює вже не тільки нашу країну, а й сягає далеко за її межами. Українські та іноземні селебрітіз, світові будинки моди (Valentino, D&G та інші) зробили свій вибір на користь українського етнічного одягу, а популярність та актуальність вишиванки була підтверджена авторитетним модним американським журналом Vogue.

    Також  до Дня Незалежності в бібліотеці оформлена книжкова виставка «Це моя Україна, це моя Батьківщина». В книгах на виставці описана історія нашої країни, історія встановлення незалежності України та  символів національної та державної величі, а  захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність.
    Захід був цікавим і корисним.

   Фотозона «Я люблю Україну», яку підготували бібліотекарі, була доповнена гарними квітами,  зробленими  руками  майстрині, нашої односельчанки Бірюкової О.С. Колосся золотої пшениці переплітаються  з синіми волошками, серед яких рясніють  червоні маки, які  так і манять до себе.

Всі бажаючі мають змогу сфотографуватися серед такої краси.






Немає коментарів:

Дописати коментар