четвер, 17 червня 2021 р.

Цікава зустріч


  16 червня  в ZOOM відбулась творча зустріч з молодою і талановитою миколаївською письменницею Анною Софіною, авторкою  книг “Дивозбірка для допитливих дітей”, «Лавка продажу дітей». Зустріч була дуже цікавою і корисною.
   Анна розповіла, що почала писати з самого дитинства. Вже в декретній відпустці, почала писати казочки для доньки, а потім долучалася до творчих марафонів.
   У 2017 року  долучилася до американського  марафону, де пропонували  за місяць написати новелу на 50 тисяч слів. Американці, що пройшли цей марафон, отримували підтримку від видавництва. А всі інші могли просто брати участь і потім отримати електронний лист із грамотою, де написано «Вау, ти молодець». І  Анна отримала цю грамоту. 

   На  конкурс «Коронація слова» вона відправила свій рукопис – «Лавка продажу дітей». Це пригодницька фантастика, антиутопія  про закрите місто постапокаліптичного майбутнього, в якому немає взагалі злочинності, всі працюють, всі мають де жити, все чудово. Проте, в ньому жінки не можуть  мати дітей. Але  знайшли вихід – штучно вирощувати дітей і продавати їх у магазині. 


  Туди заходишь, а на полицях лежать немовлята на різний підбір: хочешь собі творчу дитину – купи, хочешь з математичним складом розуму – будь ласка. Діти на будь-які гроші, на будь-який смак.
    Але в утопічному світі завжди є якась таємниця. А яка, ви, шановні користувачі, можете дізнатися, прочитавши  книгу«Лавка продажу дітей».


 Дякуємо Оксані Голосній, модератору онлайн-зустрічі з  молодою талановитою  миколаївською  письменницею  Анною Софіною, за змістовний і цікавий  захід. А пані Анні бажаємо міцного здоров’я, творчих успіхів і нових літературних шедеврів.



Немає коментарів:

Дописати коментар