вівторок, 1 червня 2021 р.

З Всесвітнім днем батьків!


Батьки, як ангели-хранителі мої,
Батьки, спасибі Вам за серце повнеє любові!
Батьки мої, зберігачі мої,
За життя своє Вам дякую поклоном до землі.
 





   1 червня відбувається вшанування батьків. Символічно, що Всесвітній день батьків відзначається у той же день, що й Міжнародний день захисту дітей. Це свято з’явилося в системі міжнародних свят порівняно нещодавно – у 2012 році. Його було проголошено на 66-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у вересні того року. І вже з 2013 року воно щороку відзначається у перший день червня.
   Основне завдання Дня батьків – це утвердження цінностей міцної і моральної сім’ї. Адже саме батьки насамперед несуть відповідальність за виховання та захист дітей, за повний і гармонійний розвиток їхньої особистості в атмосфері щастя, любові й розуміння.
   До того ж, це не єдине свято, коли в різних державах вшановують членів сім’ї. Є ще також День батька, День матері, День сім’ї та Міжнародний день захисту дітей, який символічно також припадає на 1 червня.

                                                    Традиції Дня батьків

   Традиції святкування Дня батьків наразі лише формуються, адже саме свято є доволі молодим. Натомість 1 червня проводиться безліч заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей.
Найкращий спосіб відзначити День батьків – це зібратися всією родиною. Як саме провести час усією сім’єю – за смачним обідом, переглядом старих фотографій або спільною прогулянкою – кожен може обрати сам. Якщо ж діти живуть далеко від батьків, то цього дня варто їм зателефонувати.


Джерело:
Інтернетресурси


Немає коментарів:

Дописати коментар