понеділок, 10 грудня 2018 р.

LIBRO dry bar


      В останній час завдання гуманізації бібліотечного обслуговування стало надзвичайно важливим. Особливо, коли мова заходить про користування бібліотекою читачів особливої категорії - інвалідів та людей похилого віку. Обслуговування соціально незахищених груп населення, інвалідів та людей похилого віку сьогодні є пріоритетним напрямком діяльності бібліотек. Тому велике значення в роботі нашої бібліотеки має ділове співробітництво із службою соціального забезпечення населення Коблівської ОТГ.



    
   В Коблівській ОТГ діє постійна акція "Візит до перукаря". Центральна бібліотека долучилася до цієї акції. В бібліотеці для особливої категорії людей відкрився «LIBRO dry bar», в якому пропонуються  послуги перукаря за 20 грн., останню суму сплачує сільська рада за програмою «Турбота». 

   Поки відвідувачі чекали своєї черги, вони спілкувалися  між собою та з бібліотекарями, обговорювали свої нагальні питання, знайомилися  з періодичними виданнями та  новинками літератури, відвідали Інтернет-центр. 





Більша частина запитів  відвідувачів була пов'язана з житловим і пенсійним законодавством. 
   Наша  бібліотека  видає  листівки-інформації, ради, пам'ятки про нові законодавчі акти з питань пенсійного законодавства, про пільги, компенсації по оплаті житлово-комунальних послуг, придбання безкоштовних ліків.  




 В нашій  бібліотеці можна отримати не тільки потрібну інформацію, але й копію потрібного документа в електронному або паперовому вигляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар