четвер, 6 грудня 2018 р.

З Днем місцевого самоврядування


   В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
  За календарем офіційних дат це свято запроваджене  в Україні згідно  Указа Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 №1250/2000: «...враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...». День 7-го грудня вибрано не випадково, ще в 1990 році, коли Україна перебувала у складі Радянського Союзу, саме цього дня був прийнятий закон про місцеве самоврядування, який, згодом, звісна річ, неодноразово змінювався і доповнювався.
  Тож, ось уже багато років  поспіль представники місцевого самоврядування святкують своє професійне свято.
Зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх виборців, бо вони теж зацікавлені в розвитку самоврядування.
  Тож, дозвольте привітати Вас,  шановний  голова Кобліської ОТГ Володимир Михайлович Панич, депутати, члени виконавчого комітету, представники органів місцевого самоврядування,  зі святом. Дякуємо Вам  за допомогу  бібліотекам нашої ОТГ, за піклування  про наших користувачів, про наших односельців. 




  Бажаємо вам наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці розвитку територіальних громад, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань. Хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я. Добробуту вам і процвітання, рівноваги і творчого неспокою!
З повагою, бібліотекарі Коблівської центральної бібліотеки.

Джерело:
Інтернет ресурси



Немає коментарів:

Дописати коментар