четвер, 6 грудня 2018 р.

Краса людини - її доброта


 Не соромтеся своєї доброти.
Добро довго пам`ятається.
Все добре пам`ятай, а зла уникай.
Робити добро поспішай.
За добро добром і платять.



  Сьогодні в бібліотеці відбувся  урок доброти, який почався з привітання бібліотекаря запрошених, а це були учні 2-4 класів Коблівського ЗЗСО І-ІІІст., а потім діти розшифровували  шифрограму і визначали тему нашого заходу. 


Знайшли і закреслили  слово «зло» і прочитали  тему  уроку: «Краса людини - її доброта». Тема зацікавила учнів і почався урок.








  Були: «вільний мікрофон»  (діти пояснювали, що на їх думку є доброта, з чим її можна порівняти),  створення «Сонечка  Доброти», розповідь бібліотекаря Наталії Вікторівни про одну з найчудовіших людських якостей  - доброту, 





перегляд  та обговорення відео-казки про добро «Те, що повертається», ігри: «Мої корисні справи», «Так- ні», «За – проти», «Фізкультхвилинка», робота в парах «Складання прислів’їв про добро».




   
     І, головне те, що діти зробили висновок: «Поводься з іншими так, як би ти хотів,  щоб поводилися з тобою». Так, дійсно, тоді б зникли всі ті атрибути зла, які несуть людям знищення, а це: ворожнеча, війни, вбивства, сварки, злочини, помста. 





  Поспішайте, люди,  творити добро, щоб наша земля квітувала садами, повнилася дитячим сміхом, буяла радістю.

Джерело:
Інтернет ресурси

Немає коментарів:

Дописати коментар