понеділок, 31 грудня 2018 р.

Новий рік іде землею



Новий рік іде землею
В чистім полі без доріг,
Світить зорі понад нею,
Розсіває срібний сніг. 

Іванна Блажкевич




Вже завтра Україна вступить в новий 2019-й рік. Новий рік є одним з найпопулярніших свят не тільки в Україні, а й в усьому світі.


   

  Новорічні свята люблять і діти, і дорослі. Всі ми чекаємо з нетерпінням Діда Мороза з подарунками,  дива та намагаємося зробити свято веселим не тільки для своїх рідних, а також  для своїх користувачів.









   До новорічних свят в бібліотеці підготовлені різні цікаві заходи, організована виставка – інсталяція «Біла казка зими», представлені новорічні композиції, створені нашими користувачами.





   Символом 2019 року за східним календарем стане Жовта Земляна Свиня. Свиня за східним календарем — це завжди самовіддача, любов і простота. Простота її полягає у відкритості та душевності. 
   Шановні відвідувачі нашого блогу, вітаємо вас з приходом Нового року Свині і бажаємо зігріти своє оточення крапелькою душевного тепла! Подаруйте близьким людям частинку своєї щирості і душевної доброти і зробіть світ навколо трішечки прекраснішим! 

Нехай новорічний настрій подарує вам чудові миті і залишить глибокі спогади від цього чарівного, сімейного свята! Бажаємо вам провести Новий Рік в колі найближчих і найдорожчих людей, адже сім'я - це найважливіше в житті кожної людини! І ми вам бажаємо, щоб ваші рідні завжди були поруч, здорові, усміхнені, задоволені життям і мали все для щастя! Нехай вас і ваше оточення світиться радістю цілий рік! Даруйте один одному ніжні визнання, душевні побажання, дорогі подарунки, серцеві та щирі слова! Тим самим, не даючи шансу щастя покинути вас!



Джерело:
Інтернетресурси

Немає коментарів:

Дописати коментар