пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

Пам'ять минулого

 

   Щороку, 22 вересня, ми  відзначаєм День партизанської слави,  вшановуєм учасників партизанського руху, тих, хто наближав Велику Перемогу, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу. Таке свято було засноване у 2001 році указом президента України для підтримки ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни 1941-1945 рр.

   День партизанської слави - це свято мужніх, сильних духом людей, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Ні підступною пропагандою, ні  жорстоким кривавим терором, окупантам не вдалося погасити полум’я підпільної партизанської боротьби.




  До цієї знаменної дати, з метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої світової війни, у бібліотеці для користувачів була оформлена коментована книжкова виставка «Пам'ять минулого»

   

     Для кожного з нас подвиг партизанів та підпільників завжди буде прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.





    Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність українського народу.Низький уклін  і щира подяка нині живим героям  за те, що кожного дня наближали перемогу. Ми щиро бажаю всім миру, єдності, сили та стійкості! Слава Україні!Героям слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар