вівторок, 20 вересня 2016 р.

Родом з дитинства


 На дворі 21 століття, століття наукового прогрессу, і я пригадую , як  раніше  нам добре було у дворі, бігати з друзями, грати в піжмурки, хованки та інші дитячі ігри на вулиці, а батьки не могли нас загнати додому, щоб поїсти, а зараз, ми не можемо вигнати дітей на вулицю, щоб подихати.
  Комп'ютер і телевізор міцно увійшли в життя сучасної дитини, витісняючи живе спілкування з однолітками та дитячі дворові ігри, адже ігри важливі для дітей, не тільки в якості розваг.


Дитячі дворові ігри виховують у дітей важливі якості: кмітливість, комунікативність, вміння працювати в команді, вміння дотримуватися правил, спритність і т. д. Але ті ігри, в які ми грали в дитинстві, забуті. А це: "Класики", " Квач" "Хованка", " Вибивний", " Кішки-мишки",  "Резинка",  "Море хвилюється», "Камінь, ножиці, бумага",  "Скакалка", "Зіпсований телефон" та ін..




Ось і ми провели  арт-моб «Родом з дитинства» та дали завдання нашим  користувачам - дізнатися у батьків, в які ігри вони грали  в дитинстві.
 
 
 
 





Та батьки не тільки розповідали  про ігри свого дитинства, а й разом з дітьми весело проводили сімейне дозвілля: грали  у веселі та розважальні дитячі ігри на вулиці.


 
 
 
 









 
 
 
 
 
Так, всі ми родом з дитинства.

Немає коментарів:

Дописати коментар