четвер, 1 вересня 2022 р.

З Днем знань!

 

   Щорічно у перший день осені,  1 вересня,  в Україні всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі традиційно відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою. А у вищих навчальних закладах студенти вже з 1 вересня ходять на лекції та семінари.




   На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.





    Колектив Коблівської  публічної бібліотеки  вітає  всіх вихованців садочків, учнів шкіл,  студентів університетів та інших навчальних  закладів  з Днем знань.
   Нехай  попереду чекає багато цікавого, кожен урок дарує відкриття, навчальний рік буде успішним, а педагоги допомагають осягати секрети наук. Бажаємо, щоб один з найголовніших днів у вересні запам’ятався трепетним хвилюванням, усмішками та радістю. Старання, терпіння, удачі!
      Також  вітаємо  вчителів, вихователів, викладачів та всіх, хто працює у сфері освіти, і, звичайно, батьків.


    Бажаємо вам неймовірних сил, здоров'я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості, терпіння, бадьорості та багато чудових ідей, щоб зробити цей навчальний рік дуже успішним і плодотворним.

Ми хочемо вас привітати
У цей святковий осінній день
Тепла і сонечка побажати
І щоб радісно вам було всім!
Бажаємо здоров’я, добра, довголіття,
Хай вистачить щастя на ціле століття!
Хай скрізь буде лад – на роботі, в сім’ї,
І радість на серці, і хліб на столі.
Хай сміхом й веселістю повниться хата,
Родина хай буде здорова й багата!
І мрій, і бажань, і наснаги творити,
Щоб серцю хотілося жити й любити!
Хай учні шанують і поважають
Злагода й мир у житті хай панують!


Інтернетджерело

 

Немає коментарів:

Дописати коментар