субота, 8 січня 2022 р.

Знайомтесь, нові книги!

 


Шановні читачі! Любі друзі! Представляємо до вашої уваги низку книг українських та зарубіжних авторів:


   Ульф Старк «Різдво у лісі». Герой цієї книжки – гном Буркотун, розсердившись через втрачену шапку і рукавиці, не хотів святкувати Різдво. Та попри буркотливий характер і невдоволення усім довкола напередодні свята Буркотун робить багато дрібних і великих добрих справ. Він рятує джмеля, який може загинути від холоду. А ще – дає прихисток кроленятам, що в завірюху відбилися від дому, шукаючи гнома, без якого Різдво не настане.


    Богдана Матіяш «Казки Різдва» . Книга нагадує про дивний і таємничий зміст різдвяного свята. Ця книга сповнена спокою, лагідності і добра.




    Мая Люнде «Снігова сестричка». Неймовірна авторка Мая Люнде та неперевершена ілюстраторка Ліза Айсато створили прекрасну, захопливу книжку – «Снігова сестричка», яку полюблять усі закохані в Різдво — від малого до старого, і яка сповнить читачів затишком і теплом, любов’ю та надією. Це дивовижна різдвяна історія, що перегукується зі схожими історіями Чарльза Діккенса та Ганса Христіана Андерсена.


    Збірка «Улюблені зимові свята». Зима – це веселі забави, таємничі казкові історії, химерні сніговими, це свято душі. Оповідання і вірші українських письменників і поетів зігріє вас цієї зими.

Чекаємо вас у нашій бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар