понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно.

 


Робимо добро — і на душі

 стає тепло і приємно.

Дістаємо задоволення і 

від людей подяки.

 


   З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. Для мільйонів людей в усьому світі - це духовний хліб, джерело знань, безцінної професійної інформації. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Як влучно сказав Дені Дідро, що людина перестає мислити, коли перестає читати.

    Книги потрібні дітям, школярам, студентам, спеціалістам. Книги бувають різні, але вони всі цікаві і комусь потрібні. Купити книгу в наш час - задоволення не з дешевих.
  Тож, вже не перший рік бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ!». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. 

     Книги, подаровані в бібліотеку знайдуть своїх читачів. Адже комусь потрібні довідники чи словники, а хтось читає історичні романи, інші захоплюються фантастикою, пригодами чи детективами, хтось любить читати романи про кохання, а хтось шукає літературу духовного змісту.
    Передати книгу в дар бібліотеці - значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.

   Дякуючи небайдужим читачам, книжковий фонд Коблівської  публічної бібліотеки в жовтні поповнився літературою. Книги з власних бібліотек передали до книгозбірні жителі нашого села  Суворова Галина  та сім’я Здоренків. Це твори українських та зарубіжних класиків, сучасна, історична література, твори для дітей.

Спасибі за Вашу підтримку і допомогу !


     Дорогі  друзі! Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок» і зробити свій власний дарунок читачам нашої бібліотеки – подаруйте бібліотеці книгу.

Не втомлюйся робити добро!
Не викинь книгу на смітник!
 Її віддай в бібліотеку,
Бо книга – скарб, у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
У ній поета віршів море,
Кохання, радість, смуток, біль...
А ще незвідані простори
Письменник відкриває в ній.
Тож дурно книгу не змарнуй –
Бібліотеці подаруй!




Немає коментарів:

Дописати коментар