вівторок, 3 листопада 2020 р.

Слово не розходиться з ділом!

     Коблівська центральна бібліотека набуває  нового естетичного вигляду. Багато зроблено по озелененню приміщення бібліотеки та її прилеглої території, на якій було розбито  клумби, висаджені квіти, які милують око наших читачів та мешканців села.

    Але є ще місце, де ми хочемо створити бібліотечну альтанку, висадити дерева та кущі квітів. І нам приємно, що долучились до влаштування простору бібліотеки громадська організація «КОМАНДА РОЗВИТКУ КОБЛІВСЬКОЇ ОТГ»  та новообрані депутати Балан Микола Михайлович і Боз Олег Костянтинович. 

Додатковою частинкою краси, відтепер, буде простір із багаторічними хвойними деревами та трояндами, які нам подарували наші депутати. Приємно, що у них слово не розходиться з ділом.



   Гарно озеленена територія бібліотеки - це місце, де користувачі  дістають естетичні враження від спілкування з природою, створюються сприятливі умови для фізичного розвитку. Зелені рослини дають комфортне середовище адже виділяють фітонциди, затримують пил, підвищують рівень зволоженості, знижують швидкість вітру і зміцнюють здоров'я .
    Коблівська центральна бібліотека дякує  громадській організації "КОМАНДА РОЗВИТКУ КОБЛІВСЬКОЇ ОТГ",  новообраним  депутатам  Коблівської сільської ради Балану  Миколі Михайловичу, Бозу Олегу Костянтиновичу  за допомогу в озелененні  території Коблівської центральної бібліотеки.

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу».

      Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити   "КОМАНДІ РОЗВИТКУ КОБЛІВСЬКОЇ ОТГ" та  нашим депутатам, людям, які відставивши безліч турбот та проблем, прийшли на допомогу.
  Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.
   І сподіваємось, що ми ще продовжимо співпрацю, і це не кінець, а тільки початок важливої для усіх справи.


Немає коментарів:

Дописати коментар