середа, 28 жовтня 2020 р.

З Днем визволення України!

     28 жовтня, відповідно до Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року, наша країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників.

     У цей день   український народ  вшановує пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, мільйонів людей, які постраждали від дій фашистських окупантів, уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна,  а головне – героїв-ветеранів Другої Світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.

    До Дня визволення України  біля книжково - ілюстративної виставки «Йшли полки по Україні» відбулась історична  подорож  «Шляхами мужності і героїзму»,  під час якої бібліотекарі ознайомили  присутніх з героїчними подвигами, прикладами мужності і самовідданості народу в роки Другої світової війни.


Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже, саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.


Немає коментарів:

Дописати коментар