вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Міжнародний день людей похилого віку


Старість  не  може  бути  щастям.  Старість  може  бути  лише  спокоєм  або  бідою.  Спокоєм  вона  стає  тоді,  коли  її  поважають.  Бідою  її  роблять  забуття  і  самотність.
В.  О.  Сухомлинський



1 жовтня – особлива дата.  У всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

    Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.



   Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.
    З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбувся святковий концерт «Років багряних листопад …». 

Теплу атмосферу святкування якого створили Коблівська центральна бібліотека спільно з працівниками Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Коблівської ОТГ, учнівським колективом Коблівського ЗЗСО І-ІІІст, ДНЗ «Сонечко», театральним гуртком  «Діалог», гуртом «Коблівчанка»,  вокально-танцювальним гуртком  «Перлина», гостями з Новофедорівки – ансамбль «Друга молодість»,підприємцями, депутатським корпусом.

   Шановні наші ветерани, бажаємо усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогник – завжди зігріває ваші серця!


Немає коментарів:

Дописати коментар