четвер, 9 травня 2019 р.

Зі святом Великої Перемоги!


   Сьогодні ми відмічаємо велике свято - День Великої Перемоги над фашистськими окупантами. Ця жорстока війна і зараз залишається прикладом вищого героїзму, мужності  та відданості. Люди йшли до перемоги крізь вогонь, біль, страждання і смерть, залишаючи сотні тисяч братських могил. 



    Біля пам’ятника  загиблим воїнам  відбувся мітинг. Сільський голова Володимир Михайлович Панич привітав присутніх зі святом та відзначив роль українського народу під час Другої світової війни. 







 До привітань голови приєдналися учні  Коблівського ЗЗСО І- ІІІст, вихованці дитячого садка «Сонечко», КЗ «Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості», члени бібліотечного гуртка «Джерельце», ансамблі «Червона калина», «Коблівчанка» та ін.



   Присутні, увічнили пам'ять загиблих хвилиною мовчання та  покладанням квітів.


  
  У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Великої Перемоги. 

  Все менше залишається їх в життєвому строю. Даються взнаки і опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, на скронях – сивина. Але вони пам’ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати. Вони йшли у бій за свою Батьківщину, за свою землю, за своїх рідних.


                       
Вітаємо зі святом всіх вас щиро!

Живіть в здоров’ї, в щасті і теплі.
Бажаємо любові, світла, миру.
На нашій рідній і святій землі!


Немає коментарів:

Дописати коментар