середа, 22 травня 2019 р.

Бібліотека приймає гостей



Праця, оптимізм, постійне самовдосконалення – запорука  життєвого і професійного  успіху.




22 травня на базі  Коблівської центральної бібліотеки для бібліотекарів Миколаївської області  відбулося  виїзне засідання обласної школи професійного розвитку для замісників директорів (завідуючих) і працівників бібліотек Миколаївської області і ОТГ «Професіональна мобільність спеціаліста і осмислення нових підходів  діяльності бібліотеки, що обслуговує  дітей, в умовах реформування».

 Учасників засідання привітала  директор обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна Тетяна Жайворонок.







  З презентацією  «Професіоналізм і активна громадянська  позиція бібліотекаря – залог авторитета бібліотеки в громаді» виступила директор КЗ «Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради» Лариса Резніченко.
  



  Щирі слова подяки  за  підтримку  і розвиток  бібліотечної  системи були  адресовані депутатському корпусу Коблівської  сільської ради  і голові Коблівскої  ОТГ  Володимиру  Михайловичу Паничу.
    Під час візиту обговорювалися нові підходи  діятельності бібліотек, гості ділилися своїм досвідом роботи. 


   Потім учасники засідання  відвідали  Рибаківську  бібліотеку – філію. Завідуюча бібліотеки Кудряшова Оксана Володимирівна  і бібліотекар Несуща Тетяна Миколаївна провели екскурсію по бібліотеці і розповіли про свою роботу.

  Учасники виїзного засідання  високо оцінили результативність роботи бібліотекарів КЗ КПБКСР.





Немає коментарів:

Дописати коментар