середа, 8 березня 2017 р.

ЇЇ величність Жінка


В її очах любов іскриться,
В руках святі обжинки,
Кохання в Бога освятиться

ЇЇ величність  - Жінка.



Чарівність, аромат, краса, ніжність – усе це таїть в собі дивовижне створіння на землі, ця маленька, беззахисна квітка, яка здатна діяти на людину, змушує доглядати та піклуватися за її життя. Коли торкаїшся її руками, то відчуваєш безліч почуттів, що виникають у твоїй душі, але їх неможливо передати словами… ЇЇ у цілому світі можна порівняти лише з одним прекрасним створінням ім’я якого – Жінка! 
  Коли настає весна і на вулицях з'являються перші весняні квіти, в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний день – 8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-світоч, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі, її величність –Жінку!

Тепло, по-домашньому пройшло  свято  Жінки в приміщенні  ДП «АГРО-Коблево». Святковий концерт підготували сільські артисти – аматори, учні Коблівської ЗОШ   І-ІІІ ст., сільська рада та бібліотека.






Артисти декламували вірші,  співали  задушевні пісні та розказували веселі гуморески. А ще глядачів вразили цікаві танцювальні  та   акробатичні номери.




В бібліотеці відбувся поетичний зорепад  «ЇЇ величність – Жінка» та організовано книжкову виставку «Я – Жінка, і тому я можу все!»

Шановні Жінки. Ми бажаємо всім вам любові . В любові цій ваша сила. Життя прекрасне, і в значній мірі тому, що існуєте на Землі Ви! Щастя Вам, дорогі жінки!

Джерело:
poetryclub.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар