четвер, 7 травня 2015 р.

Ожили в пам'яті миттєвості війни…

  ХХІ століття. Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День перемоги, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941 – 1945 років. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати – Великою Вітчизняною, Другою Світовою, але хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя заради щастя інших.

  До Дня Перемоги, перемоги  нашого народу у битві за своє життя, ми провели для своїх користувачів урок-спогад «Ожили в пам'яті миттєвості війни…». Молоде покоління повинне знати про бойові подвиги воїнів, тих, хто боровся з фашистами в партизанських загонах і в підпіллі, в Русі Опору, хто кував перемогу, працюючи на заводах і фабриках.
Безсмертний подвиг воїнів в ім'я життя, в ім'я свободи, незалежності і честі Батьківщини буде жити завжди в наших серцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар