понеділок, 2 червня 2014 р.




                                       День захисту дітей
  

  Не секрет, що всі ми родом із дитинства. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки. Але всьому свій час. Тому наша бібліотека з великим задоволенням привітала всіх учнів Коблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів із дитячим святом - Днем захисту дітей.
   Вже стало традицією проводити свято захисту дітей разом з учнями та їх вчителями, всією шкільною родиною.
  Ми разом з шкільним бібліотекарем Бараболею Іриною Сергіївною підготували та провели свято "Дітям світу - щастя й мир". 



  Дітей привітали  директор школи Наталя Дмитрівна Панич, заступник з виховної роботи Алла Анатоліївна Мушаровська, батьки-Хорунжена Галина Володимирівна.  


  Весело провели дітлахи свято. Вони познайомилися з  історією виникнення Дня захисту дітей, пограли з казковими героями, які завітали до них у гості,




відгадували загадки, співали пісні, танцювали.




   А потім відправились у тривале кругосвітнє плавання по океану розваг, на якому було  безліч чарівних островів. А перед тим, як відправитись у подорож, капітани команд  отримали карту маршруту. Коли команди пришвартовувалися до островів, то отримували конверт з завданням. На островах проводилися конкурси, вікторини, спортивні змагання. А закінчилося свято малюнками на асфальті, в яких діти відобразили свої мрії. 



   










  Ми  бажаємо нашій шкільній родині,  нашим користувачам миру, щоб привітне  сонечко вітало всіх нас кожного дня, щоб цвіла на  личках  наших дітей радісна усмішка і , щоб  дзвенів  їхній   веселий  сміх.




 
 

 
    



Немає коментарів:

Дописати коментар