вівторок, 17 червня 2014 р.





        Літо + діти + книги = друзі!

Дорогі  друзі,  чудове барвисте Літо чекає  вас  у нашій  бібліотеці. У нього є багато вірних  друзів – це книги, а у вас є багато вільного часу. А як гарно, коли поруч  з тобою цікава книга, яка понесе тебе в дивовижний світ пригод, романтики і фантазії, подарує радість спілкування з героями,  навчить розуму, сміливості, взаєморозумінню,  дружбі. В бібліотеці  ви не тільки зустрінетеся з улюбленими книгами, а й станете учасниками ігор, конкурсів, вікторин, віртуальних  мандрівок, розкриєте свої літературні та художні таланти, поспілкуєтеся  з однолітками в мережі Інтернет. 
Бібліотека плідно і творчо співпрацює з школою та дитсадком «Сонечко».
 Спільно провели  з класним керівником 5 класу  Зав’яловою Г.М.  конкурсно-розважальну  програму «Міс табору»,  

                                

музично – розважальне шоу  спільно з класоводом 1 класу Боровою А.В. «Караоке в таборі»,






  Учасники конкурсів вміло  проявляли свої знання, ерудицію , таланти .
Бібліотека проводить краєзнавчу роботу. Наше село туристичне, курортне, бо знаходиться на узбережжі Чорного моря та Тилігульського  лиману. Місця заповідні, унікальна флора і фауна. А головне - можна оздоровитися та приємно провести час.То ж з членами групи «Тур – обстріл»  (Бібліоміст) створили мультимедійну презентацію  «Тур - Коблево», мета якої - ознайомити  наших користувачів з туристичними місцями с.Коблеве : узбережжя Чорного моря, трьома екотуристичними  маршрутами, а саме – «Тилігульський пересип», «Атаманська коса» і «Ташинський».


                                             Відпочинок на морі


                                            Відпочинок на лимані


                                                 Лікувальні грязі




Ми оголошуємо конкурс  «Кращий  читач  літа» та фотоконкурс  «Краса рідного краю». Переможців очікуватимуть в кінці літа призи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар