пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Святковий день — 24 серпня

 

  Сьогодні День Незалежності України. Це одне з найважливіших свят українців. У цьому році нашій  незалежній державі виповнюється 33 роки.

  24 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, Верховна Рада Української Республіки урочисто проголосила незалежність України та створення самостійної української держави. З того часу весь український народ відзначає державне свято - День Незалежності.

Сьогодні, як і багато попередніх поколінь, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках. Україна платить високу ціну, щоб відстояти свою незалежність та право самостійно будувати світле майбутнє.Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі.   


 З нагоди відзначення  33-ї річниці Незалежності України в бібліотеці оформлено книжкову виставку – інсталяцію «України погляд в історію»,  проведено зустріч-бесіду «Як виборювалась незалежність України». Також для користувачів була підготовлена цікава патріотична вікторина «Чи знаєш ти символи України?»



Під під час заходу обговорили головні аспекти боротьби за незалежність нашої держави, дізналися цікаві факти про Україну, її багату історію і культуру, її славних синів-героїв, захисників рідної української землі.
 

  З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.




Святковий день — 24 серпня,
Так хочеться усмішок і пісень, 
Бо Україна — незалежна.
Запам'ятайте, люди, світлий день!
Здійснилась давня заповітна мрія,
Бажання і надія поколінь.
Це почуття свободи серце гріє
І піднімає думи височінь.
Давайте ж станемо пліч-о-пліч всі,
Щоб славу України відродити.
Щоб дружно жити, в радості й згоді,
Ми України сестри й брати.


Інтернет джерело


Немає коментарів:

Дописати коментар