середа, 19 липня 2023 р.

МИ ПОРУЧ З ВАМИ

 

  Коблівська  центральна бібліотека висловлює подяку пані Ладі Захаровій, координаторці проекту «Ми поруч з вами: об’єднання через читання»,  практичному  психологу  Чорноморського національного університету імені Петра Могили,   за подарований  комплект з 6 книг. 


  Проєкт ГО «Миколаївський обласний рух підтримки осіб з інвалідністю «Сильні разом» впроваджується в межах «Спільно – програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та за підтримки Центру «Джерело». Мета проєкту – розвиток інклюзивного підходу до дітей з особливими потребами через збільшення розуміння їх самовідчуття
  Це інклюзивні книги.  Вони  націлені на позитивне розуміння інклюзії (включення усіх людей у соціальну взаємодію, у тому числі й осіб, які мають інвалідність) та позитивне розуміння потреб людей з особливостями функціонування.
 Видання гарно ілюстровані, з мінімумом тексту. Книжки видані у Швеції за підтримки національної асоціації людей з інвалідністю Funkibator. Вони об’єднані спільною темою – емпатією у взаємовідносинах дітей і дорослих.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар