четвер, 23 червня 2022 р.

Карина, ти молодець!



Якщо талант – це іскра Божа,

то потрібно докласти ще чимало зусиль,

щоб із неї спалахнув вогонь творчості.

Бауржан Тойшибеков


   Минають роки, століття, і на зміну одним даруванням та талантам народжуються нові. Не всі мають стати геніями, але мільйони людей мають виняткові творчі задатки. Обдаровані та талановиті діти народжуються, висвітливши світ красою справжнього, непідробного мистецтва, вмінням творити та дарувати радість творчості.

  

 Коблівщина пишається своїми людьми, серед яких  є художники, поети, народні умільці. Особливо приємно, що наша земля  багата і юними талантами. В цьому ми ще раз переконалися.

   Ми пишаємось нашою юною читачкою Марченко Кариною. Сьогодні вона подарувала нашій бібліотеці свою книжечку «Пригоди Кароліни». Тепер ця книжечка стоїть на бібліотечній поличці і чекає своїх читачів


      У когось інтелектуальні, творчі здібності виявилися рано, від народження. Комусь потрібно розвивати свої здібності, свій прихований талант. І це залежить від нас, дорослих, вчителів та батьків, щоб вчасно помітити та докласти чимало зусиль, щоб із іскри природних здібностей спалахнув вогонь творчості.




  


  І цей вогник розгледіли рідні Карини. Мама дівчинки - пані Наталя, завжди підтримує свою  донечку. За допомогою мами  вийшла гарно оформлена  книжечка «Пригоди Кароліни». Автор твору –Марченко Карина.

Бажаємо Карині натхнення, подальших творчих успіхів і злетів!
 Карина, ти молодець, нехай здійснюються найзаповітніші твої  мрії!

 Пані Наталі хочеться висловити щиру подяку за виховання такої  талановитої дівчинки.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар