середа, 11 серпня 2021 р.

До 30-річчя Незалежності України

        День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
     З метою національно-патріотичного виховання громадян, в рамках святкування Дня Прапору та 30-річчя  Незалежності України  в бібліотечних закладах  Коблівської громади заплановано ряд заходів: день інформації  «Наша Україна – вільна і єдина»,  поетичний зорепад  «Україно моя благодатна земля»,   патріотична година  «Незалежна Україна  - обличчя нової епохи», гра - мандрівка «У нашій рідній Україні - ми всі український народ». Також в бібліотеках діють: виставка  - інсталяція  «Моя країна – Україна»,  виставка - діалог «Незалежна Україна - суверенна та свята», виставка - презентація «Прапор України - національна святиня», книжково - ілюстративна виставка «Незалежна Україна - обличчя нової епохи»,  . 


      На  виставках представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі  українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України. 




    До бібліотеки надійшли нові видання від Українського інституту книги про нашу країну, про еволюцію творення українських гербів і прапорів, про українські народні традиції, історії успіху, про видатних українців: Ю.Щербак «Україна в епоху війно миру», Т.Водотика «Історії успіху: видатні українські бізнесмени ХІХ ст.», «Невідома Україна», П.Кралюк «Історія України»,  «Країна зсередини», «Україна. Герби та прапори», «Українська міфологія» та ін.


Немає коментарів:

Дописати коментар