середа, 20 листопада 2019 р.

Нарада-семінар


   
20 листопада на базі Коблівської  ЦБ відбулася нарада-семінар «Планування та звітність: сутність, значення, завдання» для працівників комунального закладу «Коблівська публічна бібліотека». 


Семінар відкрила директор комунального закладу Лариса Валентинівна Резніченко, яка підвела підсумки роботи за 2019 рік, надала рекомендації по плануванню роботи на 2020 рік, звернула увагу на роботу з користувачами-дітьми, зупинилась на календарних датах, ювілеях письменників та визначних історичних датах, ознайомила з  графіком здачі планування та звітів.
  


  Завідувачка Коблівською ЦБ Марія Степанівна Сидорчук довела до відому працівників  бібліотек особливості передплати періодичних видань на 2020 рік, звернула увагу на збереження бібліотечного фонду та ознайомила з графіком проведення переобліків книжкових фондів на 2020 рік.
  


    З набутими знаннями на обласних семінарах “Мова — культура — традиції: бібліотечний контекст” та «Оновлені функції бібліотеки у ракурсі соціально-культурних потреб громади» поділилися бібліотекар Коблівської  ЦБ Наталя Вікторівна Горшкова і завідувачка Новофедорівською бібліотекою-філією Зінаїда Юріївна Караульна.


Немає коментарів:

Дописати коментар