понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Героям війни вклоняюся низько...


 

У скорботі біля обеліска,
Де палає вічний вогонь,
Героям війни вклоняюся низько,
Вони землю рідну закрили собой.
Антон Кордюков.
Наш народ непереможний



Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих  фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом.
28 жовтня вся Україна відзначила річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.  72 роки тому останній фашист покинув землю нашої Батьківщини.
    Але скільки б  не минуло  років, вони не зітруть у народній пам’яті світлі імена тих, хто віддав своє життя за  нашу Вітчизну.
    Ми йдемо до памятника загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни,  щоб віддати данину вдячності, вклонитися низько подвигу старшого покоління.
 Присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника вшанували пам'ять воїнів, що загинули за Україну.
В заході брали участь представники сільської ради, ПАТ «Коблеве» та громадськість.
 
 
  
В бібліотеці  до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників відбулись огляд літератури   «Битва за Україну», нон - стоп «Встеляйте квітами дороги, - бійцям, що мир несли в наш край…»
 
Користувачі  бібліотеки читали вірші  поетів, що пройшли крізь воєнні лихоліття. Їхні вірші  залишають глибокий слід у душі кожної людини: і у ветерана, і у того, хто ніколи  не бачив війну.
 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар