четвер, 19 травня 2016 р.

Жаданий скарб



Моя сім'я - жаданий скарб,
Той найцінніший діамант
І найпрекрасніший смарагд,
Який від злого збережу,
І до добра я піднесу.
        Ірина Калина

Навесні багато свят, причому, не лише професійних, а й загальнолюдських - близьких всім і кожному. До таких свят відноситься Міжнародний День сім'ї, що відзначається 15 травня.Це свято було  засновано  Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Організатори свята припускали таким чином звернути увагу громадськості різних країн на проблеми сімей, особливо тих, які постраждали в результаті військових дій, стали жертвами злиднів чи хвороб.
З того часу в день 15 травня на державному рівні розглядаються проекти, орієнтовані на сім'ї, проводяться дискусії з проблем сім'ї, конференції і фестивалі.Традиції святкування Дня сім'ї в різних країнах розрізняються, але єдині вони в одному: цей день - чудовий привід висловити своїм близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною за великим святковим столом і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти  тому, що ми є один у одного.
До Дня сім’ї в бібліотеці відбулися година відвертої розмови «Без сім'ї немає щастя на Землі»,   година спілкування з різною категорією користувачів  «Духовний храм людини.Сім’я.Родина. Рід». Разом з вихователем дитсадка «Сонечко»  Івановою Мариною Володимирівною  провели бесіду-діалог з дошкільнятами «Моя родина», а потім переглянули та обговорили  цікавий і повчальний  мультик «Лісові мандрівники».

Шановні користувачі, завжди любіть  один одного, і нехай ніякі мінливості долі не зможуть роз'єднати найдорожче і цінне, що є в людини - її родину.













Немає коментарів:

Дописати коментар