середа, 18 вересня 2019 р.

Вітаємо з перемогою!



   Читачі КЗ «Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради» Губернаторов Роман  ( Новофедорівська  б/ф),  Плахтій Тетяна  (Рибаківська б/ф), Горшков  Єгор -  (Коблівська ЦБ) взяли участь в обласному турі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули», який проводила  Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна спільно з управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської обласної  державної  адміністрації з 01 червня по 15 вересня ц.р. .
      Організаторами Конкурсу є: Національна секція Міжнародної ради з дитячої книги
(IBBY), Національна спілка письменників України, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Фонд Миколи Томенка «Рідна країна»,  Національна бібліотека України для дітей.
        В районному та обласному турах Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули» взяло участь 279 дітей - читачів віком від 11 до 18 років  з міських, районних та сільських  бібліотек Миколаївської області, в тому числі з ОТГ. 
   При розгляді робіт журі брало до уваги відповідність темі номінаціїоригінальність, самостійність, творчий підхід та логічну послідовність .
Керуючись положенням про Всеукраїнський  дитячий літературний конкурс  «Творчі канікули», журі, розглянувши роботи учасників конкурсу, ухвалило визнати переможцем обласного туру  Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули» в номінації     «Природа – джерело натхнення та краси» читача Коблівської публічної бібліотеки  Горшкова Єгора Миколайовича, І місце, (вікова категорія : від 11  до 13 років)
   Наш колектив вітає Єгора з перемогою,  бажає  натхнення, здійснення творчих мрій і нових перемог.
   Окремі слова подяки висловлюю  кожному учаснику конкурсу  за старанність, креативність та велике душевне тепло, яке було вкладено у запропоновані на конкурс твори.
       Щиро  дякую  бібліотекарям Коблівської центральної бібліотеки та  бібліотекарям - організаторам конкурсу на місцях,  бажаю  творчого натхнення та подальших успіхів і здобутків!

     Директор КЗ КПБКСР Л,В,Резніченко  



Немає коментарів:

Дописати коментар