пʼятниця, 9 листопада 2018 р.

Актуальні аспекти планування роботи бібліотек КЗ КПБКСР

Примножуй свою бібліотеку, - але не для того,
щоб мати багато книг, а щоб просвітлювати
свій розум, утворювати серце, щоб творчими
творами великих геніїв звеличувати свою душу.
                                        (Белінський В. Г.)

       «Актуальні аспекти планування роботи бібліотек комунального закладу на 2019 рік та підготовка до звітності за 2018 рік». 



     Під такою назвою  в КЗ «Коблівська публічна бібліотека»  відбувся семінар працівників бібліотек - філій. Відкриваючи семінар, директор КЗ КПБКСР Л.В.Резніченко, наголосила на основних напрямках планування і прогнозування бібліотечної діяльності бібліотек КЗ на 2019 рік.
  


     Були надані методичні консультації: «Підготовка до здачі статистичних та інформаційних звітів про роботу бібліотек за 2018 рік», «Особливості планування роботи бібліотек з користувачами – дітьми на 2019 рік», «Про облік документів бібліотечних фондів  бібліотек-філій».


       Працівники бібліотек – філій отримали методичні матеріали «Поради, пропозиції  та  інформація до планування на 2019 рік» та «Календар знаменних та пам’ятних дат на  2019 рік».   



   Також з нагоди  професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відмічені подякою голови Коблівської сільської ради  В.М.Паничем  за вагомий внесок у духовний розвиток нації, високий професіоналізм, використання  інноваційних 




технологій  у роботі бібліотеки  та активну участь у культурно-мистецькому житті громади Сидорчук М.С. - завідуюча Коблівською ЦБ, Горшкова Н.В. – бібліотекар Коблівської ЦБ, Караульна З.Ю. – завідуюча Новофедорівською бібліотекою – філією, 
  Кудряшова О.В. - завідуюча  бібліотекою –    
  філією, Несуща Т.М. -  бібліотекар 
  Рибаківської бібліотеки – філії  та в цілому КЗ «Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради».



    
     Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, працівників спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.





   
 Тож ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Тож нехай здійсняться всі наші життєві плани, надії і мрії, а кожен день нашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і життєвих перемог.





Немає коментарів:

Дописати коментар