пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

Бібліотека і туризм

Наша бібліотека тісно співпрацює з «Агенцією місцевого розвитку Коблівської ОТГ». В жовтні місяці  на базі нашої бібліотеки відбулося третє засідання робочої групи у цільових громадах в рамках проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»).

Відповідно Протоколу про наміри щодо реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні, реалізація якого забезпечує кампанія «Кімонікс Інтернел Інк».
На засіданні робочої групи обговорювались питання:
-         Стратегія місцевого розвитку Коблівської ОТГ Миколаївської області.
-         Проект "Створення Центру розвитку туризму, як одного з основних важелів промоції туристично – реакреаційного потенціалу Коблівської ОТГ".
 Також відбулась презентація "Центр розвитку туризму".
  Директор КЗ «Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради» Резніченко Лариса Валентинівна, депутат Коблівської сільської ради, голова постійної комісії з питань туризму, фізичного виховання, культури, охорони здоров’я та соціальної політики, член робочої групи, запропонувала створити в кожній бібліотеці ОТГ Центри  розвитку туризму.
   
Це дозволить вирішити декілька важливих завдань: виконати навчально - просвітницьку і виховну функцію; забезпечити дозвіллеві та рекреаційні потреби населення; сприяти розвитку 
туристичного бізнесу і залученню інвестицій у розвиток регіону тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар