понеділок, 10 липня 2017 р.

День родини

Одним із найбільш приємних для всієї сім’ї свят варто назвати День родини. І не важливо, в якому статусі перебуває людина, і скільки їй років, адже цей день — прекрасна нагода згадати тих, хто тебе народив, тих, кого ти полюбив, привів на світ чи назвав своєю родиною.

Для дошкільнят дитсадка «Сонечко», з метою виховання любові і поваги до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, бажання допомагати їм, вчити бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися, рідну оселю, ми провели разом з соціальним працівником  сільської ради Тетяною Василівною Швидкою   виховний  захід «Родина, як зірка єдина». На заході була присутня голова профспілкового комітету ПАТ "Коблево", бабуся Антоніна Василівна Шаткова.


 

Дітки з радістю розповідали про своїх мам, тат, бабусь та дідусів, згадували, як проводять в сім’ях вихідні та свята, читали віршики про маму і тата, співали колискові, 
На заході розгадували загадки про родину, пізнавали казкових героїв, з цікавістю слухали, а потім обговорювали казку про неслухняного лисенятка Лу.







Не забули і про свої улюблені дитячі журнали.

Захід малечі сподобався.
 Пообіцяли прийти до бібліотеки з батьками.











Немає коментарів:

Дописати коментар