неділя, 4 червня 2017 р.

День села


Я пишаюсь рідним краєм:
Виноградом, садом, гаєм,
Гарним урожаєм
Родом тата, родом мами.
Людьми рідної землі,
Хто, мов паростки малі,
Рік коріння проростив…
Й хто народом краю став.
М. Меденці




Села, як і люди, мають свої біографії. У кожного вона своя-неповторна. В Миколаївській області у Березанському районі розташоване мальовниче село, яке зветься Коблеве, центр сільської ради.



3 червня ми відмічали День села - 229-річницю з дня його заснування та 70-річницю заснування Коблівської сільської ради.








Розвагою для наймолодших гостей свята стали ігрирозіграші призів, конкурси та  лотереї працювали заклади торгівлі.






Особливою увагою,  щирими словами привітань, нагородами  та подарунками відзначили ряд жителів села за різними категоріями.





Серед них: за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, старожили села,  багатодітні сім’ї, новонароджені  дітки, ювіляри, молоді сім’ї та ті, які святкують золоті весілля та ін.  Окремою нагородою відзначено садиби  та  багатоповерхові  будинки взірцевого порядку.







Нашу бібліотеку нагороджено Почесною  грамотою, а благодійний фонд  Боза Олега Костянтиновича «Розвиток Коблево»  подарував  нашим користувачам   художню літературу.




Шановний Олег Костянтинович, щиро дякуємо Вам за подаровані  книги, які поповнили наш книжковий фонд. Книги чудові. Особливо задоволені  будуть читачі молодшого віку, їм дійсно є що почитати. Ще раз велике Вам спасибі!




А далі  основне дійство - розпочався святковий концерт. 


Учасники художньої самодіяльності, молодь, діти  дарували присутнім свої творчі надбання, доробки, позитивні емоції та гарний настрій. 








Вони з трепетом та любов’ю виконували пісні, читали гуморески, з великою вдячністю звертались до  селян.






Привітати коблівчан  зі святом приїхали: українці, лугівчани, новофедорівці з великим тортом, рибаківці.


 Свято завершилось фейєрверком та дискотекою.
Надіємось, що святкування Дня села  стане гарною традицією, вона збиратиме у дружнє коло всі сім’ї  й родини. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар