четвер, 31 березня 2016 р.

Несподівані гості

Книга - це найкращий друг,
Книга - знає все навкруг.
З нею ми з дитячих літ
Пізнаємо разом світ.
Віталій Войтко
До бібліотеки завітали несподівані гості.Це були малюки трирічного віку, вихованці дитсадка «Сонечко». До бібліотеки їх привела вихователь Ганган Євгенія Юріївна. Вони вперше завітали на екскурсію до бібліотеки. Малюки спочатку стояли і роздивлялися  навколо. А потім тихенько сіли в коло.
Ми їм запропонували послухати казку К.Чуковського «Муха – Цокотуха». Дітки слухали казку та з цікавістю розглядали  картинки, які ми їм показували, обговорювали головних героїв і знаходили їх серед іграшок, а пізніше, для закріплення ,  малюки переглянули мультик «Муха-Цокотуха».

Але  все ж таки малечу  цікавили, журнальчики,  книжечки з великими барвистими картинками. Вони листали книжечки, уважно розглядали малюнки. Цікаво було почути від них: «Я вже почитав».
  «Прочитавши» книги, дітки переключилися на іграшки. Тепер малюки знають, що в бібліотеці можна не тільки почитати з бібліотекарем, а ще й пограти.
Коли наші майбутні читачі поверталися до себе в групу, то сказали, що знову прийдуть до нас і приведуть з собою батьків.
Ми будемо з нетерпінням чекати  на них.
Любов до книги прививається з дитинства.

Немає коментарів:

Дописати коментар