четвер, 20 лютого 2014 р.


                         
                                                  Свято юного читача


           Дружба з книгою – це  свято!                                                                                  Не  було б його у нас,                                                                                                Ми б не знали так багато                                                                                          Про новий і давній час.

           

Такими  словами розпочалося у бібліотеці свято для першокласників «Посвята у читачі». Учні  Коблівської ЗОШ І-ІІІ ст. здійснили захоплюючу подорож в казкову країну – бібліотеку, в якій зустрілися  з Королевою книг, яка привітала маленьких читачів зі святом, познайомила їх з мешканцями її книжкового королівства, правилами поводження з книгами  та  в бібліотеці. 


      


Помічники Королеви  книги  розповіли  дітям про народження книги. Першокласники  разом з своїм класним керівником Боровою Анастасією Василівною підготували подарунки – віршики про книги та  загадки.    

 


 

Королева книга з своїми помічниками  посвятила першокласників в читачі і кожному вручила  посвідчення у читачі та  «Пам’ятку поводження з Книгою».







Ми привітали учнів  зі вступом у сім’ю читачів бібліотеки, побажали подружитися з книгою, яка допоможе їм пізнати навколишній  світ, розширити свої знання.


Немає коментарів:

Дописати коментар